Přepuštěné máslo GHEE je dokonalým produktem na smažení. Přepuštěné máslo se vyrábí dlouhodobým vařením na nízkých teplotách a tím se odstraní veškerá špína a sediment.Výhody našeho propuštěného GHEE másla především dlouhá trvanlivost.
Při přepouštění GHEE másla se odstraní bílkoviny a jiné látky z másla přičemž samotný živočišný tuk zůstává ponechán. GHEE máslo se vyznačuje i vysokou teplotou smažení přibližně 250 °C. Originál máslo GHEE je vyráběno důsledným procesem trojité filtrace pro 100% eliminací laktózy, kaseinu a vody. Máslo dokonce vydrží čerstvé a voňavé až 8 měsíců. A to bez ledničky!
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 3693 kj / 898 kcal |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sacharidy | 0,1 g |
z toho cukry | 0,1 g |
Tuky (celkem) | 99,8 g |
z toho nasycené | 65 g |
Sůl | 0 g |
Složení: 100% mléčný tuk
Alergeny: mléko.
Může obsahovat stopy arašídů, suchých skořápkových plodů, pšenice, sóji a mléka.
Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě. Před užitím promíchejte – z důvodu delšího skladování totiž může dojít k oddělení tukové složky. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Produkováno ve výrobně, kde se zpracovávají i jiné ořechy a sezamová semínka.