Jednotlivé firmy, vyrábějící doplňky výživy mají rádi "marketingové
hry" s procenty obsahu bílkovin, a často "zapomínají" na 5%-ní obsah
vlhkosti, který je v prášku přirozeně přítomen, a který lze v
laboratořích "vysušit". Tento (laboratorní) výsledek představuje
koncentraci bílkovin, která má o 5 procent vyšší hodnotu, než je to v
prášcích, které se ve skutečnosti dostanou k uživateli. Naše formule
ZERO SUGAR / ZERO FAT ISOGREAT obsahuje skutečně vyšší koncentraci
bílkovin než 90%. Dokážeme tak zajistit dokonalou bílkovinnou formuli s
90%-ním obsahem bílkovin. Navíc ISOGREAT neobsahuje tuky ani sacharidy
(cukry), což znamená, že neobsahuje laktózu ani cholesterol. Tento
kvalitní izolát mléčné syrovátky-který se připravuje kombinací příčné
ultrafiltrace a příčné mikrofiltrace při nízkém tlaku a nízké teplotě -
zabezpečuje obsah všech nezbytných aminokyselin a biologicky aktivních
bílkovinných mikrofrakcí: beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, hovězí
sérový albumin, imunoglobulin G, laktoferin a glykomakropeptidy.
Bílkoviny přijaté ve stravě přispívají k zachování a růstu svalové hmoty
ak udržování normálního stavu kostí. *
*Vědecky dokázané tvrzení povolené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)
Formule neobsahuje aspartam!
Výživové hodnoty
Serving size: 22 g (3/4 scoop) | ||||
Amount per serving | Amount per serving | |||
Calories | 85 | Total Carbohydrate | 0 g | |
Calories from Fat | 0 | Sugars | 0 g | |
Total Fat | 0 g | Dietary Fiber | 0 g | |
Saturated Fat | 0 g | Protein | 20 g | |
Cholesterol | 0 mg | Sodium | 55 mg | |
Potassium | 88 mg | |||
Typical Amino Acid Profile (% of protein) : | ||||
L-Alanine | L-Lysine* | |||
L-Arginine | L-Methionine* | |||
L-Aspartic Acid | L-Phenylalanine* | |||
L-Cysteine | L-Proline | |||
L-Glutamic Acid | L-Serine | |||
Glycine | L-Threonine* | |||
L-Histidine* | L-Tryptophan* | |||
L-Isoleucine* | L-Tyrosine | |||
L-Leucine* | L-Valine* | |||
*Essential Amino Acids |
Složení:
Vanilla: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure
and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and
microfiltration techniques providing biologically active protein
microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine
serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide),
L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial
Flavor (vanilla).
Raspberry: CFM whey protein isolate (processed using a low
pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration
and microfiltration techniques providing biologically active protein
microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine
serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide),
L-glutamine, L-arginine, citric acid, acesulfame-K, sucralose, Natural
and Artificial Flavor (raspberry), Coloring (ponceau**).
Cappuccino: CFM whey protein isolate (processed using a low
pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration
and microfiltration techniques providing biologically active protein
microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine
serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide),
L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial
Flavor (cappuccino), Coloring (maltbrown).
Orange cream: CFM whey protein isolate (processed using a low
pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration
and microfiltration techniques providing biologically active protein
microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine
serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide),
L-glutamine, L-arginine, Artificial Sweeteners (acesulfame-K,
sucralose), Flavoring (orange), Coloring (Sunset yellow**).
Vanilla very berry: CFM whey protein isolate (processed using a
low pressure and low temperature combinationof cross-flow
ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically
active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha
lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and
glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose,
Natural and Artificial Flavors (vanilla cream, raspberry, wild berry),
Coloring (carmiosine**, blue).
Strawberry: CFM whey protein isolate (processed using a low
pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration
and microfiltration techniques providing biologically active protein
microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine
serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide),
L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural and Artificial
Flavor (strawberry), Coloring (red).