Hydrolyzovaný vaječný EGG albumin je ideálním zdrojem všech esenciálních i neesenciálních aminokyselin v optimálním poměru, který zajišťuje jejich dokonalé využití při tvorbě svalové hmoty.
Složení: Vaječný Egg albumin, stearan hořečnatý E470b.
Energie | 1377 kJ / 324 kcal |
Bílkoviny | 81 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Tuky | 0 g |
Nasycené mast. kyseliny | 0 g |
Sodík | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Kyselina Glutamová | 105,4 mg |
Leucin | 68,2 mg |
Valin | 55,5 mg |
Alanin | 49,6 mg |
Phenylalanin | 47,0 mg |
Threonin | 36,4 mg |
Prolin | 31,0 mg |
Glycin | 27,9 mg |
Histidin | 18,6 mg |
Kyselina Asparagová | 82,2 mg |
Serin | 55,5 mg |
Lysin | 51,2 mg |
Arginin | 47,0 mg |
Isoleucin | 43,4 mg |
Tyrosin | 31,8 mg |
Methionin | 30,2 mg |
Cystein | 21,7 mg |
Tryptophan | 13,2 mg |