Volumass 35 zajistí pro tvé svaly množství živin. Volumass 35 byl
vyvinut pro takové sportovce, kteří mají z důvodu většího svalového
objemu a zvýšené aktivitě i zvýšené nároky na příjem živin. Doporučená
dávka Volumass 35 obsahuje více kreatin-monohydrátu (1250 mg), pomocí
kterého se nahradí spotřebovaný kreatin. Kromě toho zajistí i mnoho
kvalitních bílkovin, a má i vyšší kalorickou hodnotu, jako předešlé
produkty s nižšími hodnotami.
Bílkoviny i sacharidy hrají v době rozvoje svalové hmoty stejně důležitou roli. Jsou zdrojem energie a jsou stavebními látkami pro rozvoj tkání. Volumass 35, s 35% poměrem bílkovin, vyhovuje svým poměrem makroživin většině sportovních stravovacích systémů. Je proto pravděpodobně optimální pro metabolismus většiny tělesných typů sportovců.
Volumass 35 je tedy využitelný v celodenní stravě. Vyznačuje se obsahem bílkovin vysoké kvality z ultrafiltrovaného koncentrátu syrovátkové bílkoviny, příčně-mikrofiltrovaného izolátu syrovátkové bílkoviny, které jsou bohaté na obsah bílkovinných mikrofrakcí. Bílkoviny, dusík a nenahraditelné zdroje aminokyselin přijaté potravou, jsou potřebné pro stavbu tkání a jejich zachování. Z toho důvodu přispívá obsah bílkovin produktu Volumass 35 Professional ke zvyšování objemu svalové hmoty a k jejímu udržování.*
Úplné bílkoviny, pocházející z mléka, zajišťují pro organismus všechny nezbytné typy aminokyselin, včetně 9 aminokyselin, které si tělo nedokáže vytvořit a které je nutné přijmout potravou (jmenovitě jsou to: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Fenylalanin, threonin, Tryptofan , Valin).
Využitelnost bílkovin ve stravě se hodnotí na základě množství vstřebaného a v těle uloženého dusíku z dané bílkoviny; tedy podle toho, jak je schopna nahradit denní úbytek dusíku.
Netto využití bílkovin (NPU-Net Protein utilisation) nám udává v procentech množství přijatého dusíku, které zůstává v těle. Biologická hodnota (Biological Value - BV) zase porovnává poměr vstřebaného množství dusíku a zadrženého dusíku v těle. Biologická hodnota závisí na NPU a stravitelnosti. Syrovátková bílkovina se vyznačuje dobrou stravitelností a vynikajícím obsahem aminokyselin, proto se vyznačuje vynikající biologickou hodnotou ve srovnání s bílkovinnými zdroji jako je maso, ryby, vejce a sója.
Volumass 35 obsahuje další přidané složky: kreatin a taurin. Je vědecky dokázáno, že kreatin v 3g-vých denních dávkách, podporuje výkon při cvicích s krátkým časem trvání s výbušnou silou, prováděných s velkou intenzitou, jako je například posilování nebo intervalový kardio trénink. *
Vedecky dokázané, Tvrdenia povolené Európskym úradom pre bezpečnosť potravín (EFSA)
Výživové hodnoty
Složeni:
Double dutch chocolate: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Cocoa Powder (10-12%), Creatine Monohydrate, Dextrose, Disodium Hydrogen Phosphate, Flavoring (Bitter Chocolate), Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Artificial Sweetener (Aspartame***), Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions).
French vanilla: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Creatine Monohydrate, Dextrose, Yoghurt Powder, Flavoring (Creamy Vanilla), Disodium Hydrogen Phosphate, Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Artificial Sweeteners (Aspartame***, Acesulfame K), Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions.
Raspberry cream: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Creatine Monohydrate, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Quark Powder, Flavorings (Quark, Raspberry), Artificial Sweetener (Aspartame***), Disodium Hydrogen Phosphate, Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions, Coloring (Ponceau 4R****).
Bílkoviny i sacharidy hrají v době rozvoje svalové hmoty stejně důležitou roli. Jsou zdrojem energie a jsou stavebními látkami pro rozvoj tkání. Volumass 35, s 35% poměrem bílkovin, vyhovuje svým poměrem makroživin většině sportovních stravovacích systémů. Je proto pravděpodobně optimální pro metabolismus většiny tělesných typů sportovců.
Volumass 35 je tedy využitelný v celodenní stravě. Vyznačuje se obsahem bílkovin vysoké kvality z ultrafiltrovaného koncentrátu syrovátkové bílkoviny, příčně-mikrofiltrovaného izolátu syrovátkové bílkoviny, které jsou bohaté na obsah bílkovinných mikrofrakcí. Bílkoviny, dusík a nenahraditelné zdroje aminokyselin přijaté potravou, jsou potřebné pro stavbu tkání a jejich zachování. Z toho důvodu přispívá obsah bílkovin produktu Volumass 35 Professional ke zvyšování objemu svalové hmoty a k jejímu udržování.*
Úplné bílkoviny, pocházející z mléka, zajišťují pro organismus všechny nezbytné typy aminokyselin, včetně 9 aminokyselin, které si tělo nedokáže vytvořit a které je nutné přijmout potravou (jmenovitě jsou to: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Fenylalanin, threonin, Tryptofan , Valin).
Využitelnost bílkovin ve stravě se hodnotí na základě množství vstřebaného a v těle uloženého dusíku z dané bílkoviny; tedy podle toho, jak je schopna nahradit denní úbytek dusíku.
Netto využití bílkovin (NPU-Net Protein utilisation) nám udává v procentech množství přijatého dusíku, které zůstává v těle. Biologická hodnota (Biological Value - BV) zase porovnává poměr vstřebaného množství dusíku a zadrženého dusíku v těle. Biologická hodnota závisí na NPU a stravitelnosti. Syrovátková bílkovina se vyznačuje dobrou stravitelností a vynikajícím obsahem aminokyselin, proto se vyznačuje vynikající biologickou hodnotou ve srovnání s bílkovinnými zdroji jako je maso, ryby, vejce a sója.
Volumass 35 obsahuje další přidané složky: kreatin a taurin. Je vědecky dokázáno, že kreatin v 3g-vých denních dávkách, podporuje výkon při cvicích s krátkým časem trvání s výbušnou silou, prováděných s velkou intenzitou, jako je například posilování nebo intervalový kardio trénink. *
Vedecky dokázané, Tvrdenia povolené Európskym úradom pre bezpečnosť potravín (EFSA)
Výživové hodnoty
Serving size: 50 g (approximately 1 scoop) | ||||
Amount per serving | Amount per serving | |||
Calories | 181 kcal | Total Carbohydrate | 23 g | |
Calories from Fat | 17 kcal | Dietary Fiber | 0.3 g | |
Total Fat | 1.9 g | Sugars | 1.6 g | |
Saturated Fat | 0.6 g | Protein | 18 g | |
Cholesterol | 47 mg | Creatine Monohydrate | 1250 mg | |
Sodium | 125 mg | Taurine | 250 mg | |
Potassium | 205 mg | |||
Amino acid profile (% of protein) | ||||
L-Alanine | 5.0 | L-Lysine ** | 9.1 | |
L-Arginine | 2.5 | L-Methionine ** | 2.1 | |
L-Aspartic Acid | 10.4 | L-Phenylalanine ** | 3.2 | |
L-Cysteine | 2.2 | L-Proline | 6.0 | |
L-Glutamine | 16.9 | L-Serine | 5.2 | |
Glycine | 1.8 | L-Threonine ** | 6.9 | |
L-Histidine ** | 1.7 | L-Tryptophan ** | 1.7 | |
L-Isoleucine ** | 6.0 | L-Tyrosine | 2.9 | |
L-Leucine ** | 10.5 | L-Valine ** | 5.9 | |
** Essential Amino Acids |
Double dutch chocolate: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Cocoa Powder (10-12%), Creatine Monohydrate, Dextrose, Disodium Hydrogen Phosphate, Flavoring (Bitter Chocolate), Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Artificial Sweetener (Aspartame***), Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions).
French vanilla: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Creatine Monohydrate, Dextrose, Yoghurt Powder, Flavoring (Creamy Vanilla), Disodium Hydrogen Phosphate, Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Artificial Sweeteners (Aspartame***, Acesulfame K), Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions.
Raspberry cream: Whey protein concentrate, Maltodextrin, Creatine Monohydrate, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Quark Powder, Flavorings (Quark, Raspberry), Artificial Sweetener (Aspartame***), Disodium Hydrogen Phosphate, Taurine, Magnesium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions, Coloring (Ponceau 4R****).