Protein Gusto Soup doporučujeme pokud:
- Máte rádi lahodné, rychlé a lehce připravitelné jídlo
- Nechcete se vzdát vynikajících chutí během diety
- Milujete moderní kuchyň, kde může být směs s vysokým obsahem bílkovin základní surovinou pro spoustu skvělých receptů
Hledáte výživu plnou chutí? Protein Gusto je řada funkčních potravin s vysokým obsahem bílkovin bez přidaného cukru. Řada také nabízí několik dalších vynikajících produktů, které jsou jednoduché na přípravu a skvěle padnou do vašeho jídelníčku.
- Vysoký obsah bílkovin
- Nízký obsah tuku a sacharidů
- Nízký obsah sodíku
- Rychlá a snadná příprava
- Bez lepku
Kdo by neměl rád chutnou, krémovou polévku jako součást svého hlavního
jídla nebo jako jídlo samostatné. Polévky, které jsou připraveny
tradičním způsobem, obsahují velkém množství tuků. Potraviny s vysokým
obsahem kalorií jsou však nevhodné pro diety. Protein Gusto bylo
vytvořeno pro lidi, kteří se nechtějí vzdát kulinářských zážitků během
diety. Vysoký obsah bílkovin přispívá k
udržení svalové hmoty během tréninků v přísné dietě i v každodenním
životě. Jedna dávka obsahuje jen zhruba 100 kalorií. Polévka je vhodná i pro bezlepkovou dietu.
BioTech Protein Gusto Tomato Soup je doporučována i pro bezlepkovou dietu.
Nutriční hodnoty | 100 g | 30 g |
Energie | 336 kcal |
101 kcal |
Tuk | 4,2 g | 1,3 g |
z toho saturovaný |
1 g | 0,3 g |
Sacharidy |
18 g | 5,5 g |
z toho cukry |
9,2 g | 2,7 g |
Bílkoviny / protein |
56 g | 17 g |
Sůl |
4,1 g | 1,2 g |
Složení: Gusto Protein Blend (syrovátkový bílkovinný koncentrát, kasein), odtučněný mléčný prášek, brokolicový prášek (17%), sůl, palmový tuk, zvýrazňovač chuti (glutaman sodný), aromata, česnekový prášek, cibulový prášek, pepř.
Vyrobeno v provozu, kde se zpracovává sója, vejce a hořčice.
Upozornění: Uskladňujte mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.
Skladování: Uchovávejte dobře uzavřené na suchém místě při teplotě 5-25 ° C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosah zdrojů tepla a přímého slunečního záření.